Varukorg

stäng
  • Inga varor i korgen
KAJAKFRAKT fr.495KR
undefined

LEDIGA JOBB

Point 65 Sweden AB är ett snabbt växande företag inom paddelsport och säkerhetsutrustning.
Vi designar och tillverkar våra egna produkter och har produktion i USA, Europa och Kina. Vårt huvudkontor befinner sig i Point 65-huset mellan Kungsholmen och Karlbergs Slott. Vi bedriver även direktförsäljning via våra Point 65 Kayak Center samt våra hemsidor.

Vi bedriver även i egen regi samt franchisenätverk av uthyrningscentraler Point 65 Kayak Rental med stationer i Sverige, Danmark och Tyskland.

Vi söker just nu säsongspersonal till vårt Showroom och kajakuthyrning i Stockholm. Se nedan för mer om tjänsterna.

LEDIGA TJÄNSTER STOCKHOLM:

Butikssäljare - 3 lediga tjänster
Stockholm Flagship Store
Säsongsbasis - Säsong 2019

Vi söker nu 3 nya medarbetare på säsongsbasis till vårt fina nya showroom/uthyrning/upplevelsecenter i Stockholm/Solna!

Arbetsuppgifter
Din huvuduppgift är som säljare i en av Sveriges största paddelsportbutiker. Att köpa kajak är ett stort beslut och kunden måste känna sig trygg. Du kommer att få lära dig sortimentet, material, användningsområden, allt för att på bästa sätt vägleda kunden till ett bra köp. Dina arbetsuppgifter består även av day-to-day sysslor kring butiken såsom, inventering, packa varor, leveranser inom Stockholm (B-Körkort krävs), hjälpa till i uthyrningen vid behov mm. 

Arbetsplats
Vår butik befinner sig i Point 65-huset i Pampas området i Solna, ett stenkast från Kungsholmen och mellan Pampas Marina och Karlbergs Slott. Det är en fristående byggnad med egen, strand, bryggor, parkering, med andra ord; Det finns sämre ställen att tillbringa en sommar på. Omklädningsrum, personalrum, kök finns till förfogande såväl som Sverige största kajakflotta, kajak är gratis att låna för personal. Du hjälper även till att hålla lokalerna prydliga och i gott skick. 

Din profil
Som säljare är det viktigt att du är trygg i dig själv och inger förtroende och kunskap. Ett intresse för sjöliv eller friluftsliv är därför viktigt. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av kajak eller paddling. Du är serviceminded, stresstålig och målfokuserad. Du är van att ta eget ansvar och är proaktiv. Kajaker kan vara tunga och otympliga så du är även en aktiv person med god fysisk form. B-Körkort och färdig gymnasieutbildning är ett krav såväl som flytande i Svenska och Engelska, tar och skrift.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med många olika arbetsuppgifter där ingen dag är densamma. Vi är ett roligt och sammanhållet gäng som brinner för livet utomhus. Att få ut folk på vattnet för att upptäcka naturen och vår fantastiska huvudstad är en del av vår värdegrund. Schemat är delvis flexibelt och är du t.ex student så diskuterar vi gärna ett schema som passar oss båda.

Omfattning och lön
Tjänsten är på säsongsbasis med start i April-Maj fram till September-Oktober. Chans till jobb deltid under vinterhalvåret finns med flexibelt schema. Timlön. 

Är du den vi söker vill vi jättegärna träffa dig!
Skicka ditt CV och Personliga Brev i PDF format till jobb@point65.se med referens "Säljare-Stockholm" i ämnesraden.

Scroll To TopScroll To Top