Varukorg

stäng
  • Inga varor i korgen
FRI FRAKT PÅ KAJAKER

LEDIGA JOBB

Point 65 Sweden AB är ett snabbt växande företag inom paddelsport och säkerhetsutrustning.
Vi designar och tillverkar våra egna produkter och har produktion i USA, Europa och Kina. Vårt huvudkontor befinner sig i Point 65-huset mellan Kungsholmen och Karlbergs Slott. Vi bedriver även direktförsäljning via våra Point 65 Kayak Center samt våra hemsidor.

Vi bedriver även i egen regi samt franchisenätverk av uthyrningscentraler Point 65 Kayak Rental med stationer i Sverige, Danmark och Tyskland.

Vi söker just nu säsongspersonal till vårt Showroom och kajakuthyrning i Stockholm. Se nedan för mer om tjänsterna.

LEDIGA TJÄNSTER STOCKHOLM:

Butikssäljare
Stockholm Flagship Store
Heltid - start omgående.

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt showroom/uthyrning/upplevelsecenter i Stockholm/Solna!

Arbetsuppgifter
Tjänsten är som säljare i Point 65s showroom/butik i Solna. Att köpa kajak är ett stort beslut och kunden måste känna sig trygg. Du kommer att få lära dig sortimentet, material, användningsområden, allt för att på bästa sätt vägleda kunden till rätt köp. Dina arbetsuppgifter består även av sedvanliga sysslor kring butiken såsom, inventering, packa varor, leveranser inom Stockholm (B-Körkort krävs), hjälpa till i uthyrningen vid behov mm. 

Arbetsplats
Vår butik befinner sig i Point 65-huset i Pampas området i Solna, ett stenkast från Kungsholmen och mellan Pampas Marina och Karlbergs Slott. Omklädningsrum, personalrum, kök finns till förfogande såväl som Sverige största kajakflotta, kajak är gratis att låna för personal. Du ansvarar även till att hålla lokalerna prydliga och i gott skick. 

Din profil
Som säljare är det viktigt att du är trygg i dig själv och inger förtroende och kunskap. Ett intresse för sjöliv eller friluftsliv är därför viktigt. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av kajak eller paddling. Du är serviceminded, stresstålig och målfokuserad. Du är van att ta eget ansvar och är proaktiv. Kajaker kan vara tunga och otympliga så du är även en aktiv person med god fysisk form. B-Körkort och färdig gymnasieutbildning är ett krav såväl som flytande i Svenska och Engelska, tar och skrift.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med många olika arbetsuppgifter där ingen dag är densamma. Vi är ett roligt och sammanhållet gäng som brinner för livet utomhus. Att få ut folk på vattnet för att upptäcka naturen och vår fantastiska huvudstad är en del av vår värdegrund. Arbetstider är i regel Tisdag till Lördag 09:30-18:30.

Är du den vi söker vill vi jättegärna träffa dig!
Skicka ditt CV och Personliga Brev i PDF format till jobb@point65.se med referens "Säljare-Stockholm" i ämnesraden.Fulfilment Associate - Stockholm/Solna
Heltid - start omgående.

Vi söker en driven medarbetare till en bred roll inom e-handel.

TJÄNSTEN
Som Fulfilment Associate ansvarar du för plock och packning samt uppföljning av e-handelsbeställningar och interna leveranser. Hantering av inleveranser till lager samt orderläggning av 3PL och DropShipping via våra globala partners, från USA till Hong Kong.
Sedvanliga lageruppgifter, underhåll av lokaler samt customer service ingår även i arbetet.

VEM SÖKER VI?
Du kommer att arbeta nära e-handels-teamet, customer service samt key account managers. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, effektiv och detalj-orienterad. Du behöver ha en god fysik och kapacitet att lyfta tunga och otympliga föremål, såsom kajaker. Du kan hantera stress och är punktlig. Då du i vissa fall kommer att arbeta med kundtjänst så behöver du vara lösningsorienterat och empatisk. Du är händig och därmed bekväm i att hantera sedvanliga verktyg och maskiner.

Tjänsten är baserad i Point 65 Swedens anläggning i Karlberg, Solna.KRAV FÖR TJÄNSTEN
Gymnasieutbildning
Minst 2 års arbetslivserfarenhet.
B-Körkort.
Flytande Svenska och Engelska, i tal och skrift.
Grundläggande kunskaper i Microsoft Office.
Goda kunskaper i Mac OS.

MERITERANDE FÖR TJÄNSTEN (EJ KRAV)
Tidigare erfarenhet utav e-handel.
Tidigare erfarenhet utav lagerjobb.
Utökat B-Körkort (B96 eller BE).
Erfarenhet av Shopify, WIX eller annan e-handelsplatform.


Skicka ditt personliga brev och CV på Svenska eller Engelska i PDF-format till jobb@point65.se med ämne: “Fulfilment Associate - Stockholm/Solna”.

Skicka in din ansökan senast den 12 Juli. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående.

Scroll To TopScroll To Top