Varukorg

stäng
  • Inga varor i korgen
FRI FRAKT PÅ KAJAKER

Leverans & Retur

Här finner du information gällande leveranser och returer som gäller när du handlar på www.point65.se

Hur gör jag om jag vill byta en vara?

Vill du byta en vara, exempelvis till en annan storlek eller färg gör du det enkelt genom att returnera varan till oss och beställa en ny på www.point65.se. Vi har alltså ingen bytesprocess. Se nedan gällande returprocessen. Du behöver dock inte vänta på att returen ska bli klar utan du kan lägga beställning på önskad ny vara när du vill.

När gäller öppet köp?

Vi accepterar returer som skickas tillbaka till oss inom 14 dagar från det att du mottagit beställningen. Notera att fraktavgifter inte återbetalas. Varan/varorna ska vara i säljbart skick, dvs i samma skick som när du fick varan. Du ska även skicka med ett ifyllt returformulär, detta finns med i paketet som vi skickat till dig. Saknas returformulär? Kontakta kayaks@point65.se. 

Hur returnerar jag min beställning?

Point 65 har inte möjlighet att erbjuda hantering av returfrakt utan du som köpare ansvarar över att returen kommer till oss. Skickas returen till ett ombud dit vi måste åka för att hämta ut din retur så tillkommer en hanteringskostnad om 100kr som dras av på returbetloppet. Packa tillsammans med ifyllt returformulär (har du inte returformulär? kontakta kayaks@point65.se) och skicka till:

Point 65 Sweden AB
att. Returns
Ekelundsvägen 26
17173 Solna

Vi rekommenderar att du skickar med spårbar frakt då det är du som blir ansvarig om paketet kommer bort. Efter en snabb inspektions av varorna (dessa ska vara i nytt säljbart skick) genomför vi en återbetalning till samma betalningsmedel som användes vid köpet. Det kan ta upp till 5 vardagar för återbetalningen att synas på ditt konto, beroende på vad du har för bank.

Scroll To TopScroll To Top