Varukorg

stäng
  • Inga varor i korgen
FRI FRAKT PÅ KAJAKER

Starta obemannad sup- och kajakuthyrning
med KAYAKOMAT by Point 65 Sweden

Paddling är redan en populär aktivitet under stark tillväxt. Med den rådande samhälls-situationen upplever vi fortsatt en kraftig ökad efterfrågan. När många väljer att inte resa utomlands, efterfrågas frilufts-aktiviteter och naturnära upplevelser mer än någonsin. Därför söker vi dig som vill starta en nyckelfärdig obemannad SUP och kajakuthyrning med vår unika KAYAKOMAT by Point 65 Sweden.

Du får tillgång till vårt beprövade och inarbetade bokningssystem, kostnadsfri utbildning, ingå i vår marknadsföring och blir en del av Sveriges ledande paddelsportvarumärke, Point 65 Sweden.KAYAKOMAT by Point 65 Sweden är Sveriges ledande SUP och kajakuthyrare.

Vi driver sedan 2006 ett 15 -tal bemannade uthyrningar runt om i Sverige. 2020 introducerade vi det obemannade konceptet KAYAKOMAT. 2022 öppnar ytterligare ett 100 -tal nya KAYAKOMATER i Sverige och lika många utomlands.  Företaget bakom KAYAKOMAT, Point 65 Sweden AB är Skandinaviens ledande varumärke inom aktiviteten paddling.

Vad ingår?

⊳ KAYAKOMATEN utrustad med SmartLocks.
⊳ SUP:ar, kajaker och tillbehör till bästa priser.
⊳ Utbildning vid uppstart och löpande.
⊳ Tillgång till Sveriges starkaste varumärke inom paddling.
⊳ Support.
⊳ Kostnadsfri anslutning till vårt centrala bokningssystem.
⊳ Du exponeras på kayakomat.com och point65.se.
⊳ Administrativt system.
⊳ Du ingår i vår löpande marknadsföring.

KAYAKOMAT by Point 65 Sweden är en ekologisk, rolig, givande och lönsam säsongsverksamhet. Eller ett bra komplement till annan strandnära verksamhet. Verksamheten drivs obemannad och kräver varken el eller rinnande vatten.

Har du ingen egen plats? Vi har stor erfarenhet av att arbeta med kommuner kring att få de nödvändiga tillstånden och tar hand om den processen.

Vill du bli en del av  KAYAOMAT by Point 65 Sweden? Maila oss idag så berättar vi mer!

sverige@kayakomat.com

JOIN THE SHARING REVOLUTION!

Scroll To TopScroll To Top